Uudis

EOL üldkogu otsustused

EOL üldkogul Pikajärvel valisid EOL klubide esindajad EOL-i presidendi ja uue juhatuse. EOL-i presidendiks valiti taas Urmas Klaas. Juhatuse liikmed on Alar Assor, Margus Hallik, Raul Hindov, Peep Otstavel, Elo Saue, Sixten Sild, Meelis Zimmermann ja Jaan Tarmak.
Üldkogu arutas kahel päeval Eesti orienteerumise tegevusi ja arenguid ning võttis vastu mitmeid otsuseid. Kinnitati EOL kalenderplaani maks, 2010.aasta klubide liikmemaks, Eesti MV 2010.aasta juhend, suusaorienteerumise 2010.aasta eelarve, OÜ Orienteeruja moodustamise algatamine.
Üldkogu valis 2009.aasta parimad. Aasta tegijaks osutus OK Võru. Parim orienteerumisjooksja meestest on Olle Kärner (EKJ SK), naistest Annika Rihma (OK Põlva Kobras), rattaorienteeruja Tõnis Erm (TAOK) ja suusaorienteeruja Margus Hallik (OK LUS). Parim võistlus oli Suunto Games (korraldajad LSF Pronoking Team ja Rakvere OK, peakorraldaja Mait Tõnisson) ja parim kaart Vastseliina-Kährisoo (autor Kalle Kalm).
Piduõhtul tähistati EOL 50.aastapäeva ja autasustati 2009.aasta paremaid.