Uudis

Maret Vaher ja Tõnis Erm on rattaorienteerumise topeltmeistrid

Maret Vaher ja Tõnis Erm on rattaorienteerumise topeltmeistrid

Rattaorienteerumise Eesti meistrivõistlused jätkusid Saaremaal Karujärve ümbruse maastikel tavaraja võistlusega.
Meeste 33,0/23,06 km ja 23 KP-ga rajal võitis tänavuse aasta teise meistritiitli Tõnis Erm (TAOK), kes lõpetas ajaga 1:43.51. Tõsist konkurentsi pakkus talle vanameister Alar Viitmaa (Viljandi OK Lehola), kes vaatamata raja lõpuosas tühjenevale kummile kaotas lõpujoonel vaid veidi üle 2 minuti. Pronksmedali võitis Erik Aibast (SK Saue Tammed), ajaga 1:48.39. Ebaõnne kogesid koondislased Lauri Malsroos ja Margus Hallik, kel mõlemal oli probleeme rattakummidega.
Naiste 23,0/14,83 km ja 16KP-ga rajal sai järjekordse võidu Maret Vaher (OK Põlva Kobras), ajaga 1:22.00. Järgnesid eelmise päeva medalivõitjad Piibe Tammemäe (OK Orvand) 1:31.46 ja Tuuli Erm (OK Võru) 1:36.49.
Teistes vanuseklassides olid võidukad M20 Taanile Tooming (OK Põlva Kobras/Põlva SK), N18 Marianne Möller (OK Põlva Kobras/Põlva SK), M16 Tõnis Laugesaar (Rakvere OK), N35 Mare Parve (Värska OK Peko), M35 Randy Korb (Värska OK Peko), M45 Martti Parve (Värska OK Peko), M55 Harry Veide (OK LUS).