Uudis

Daisy Kudrele juunioride MM-lt 8 koht!

Daisy Kudrele juunioride MM-lt 8 koht!

Täna Lillehammeris toimuvatel suusaorienteerumise juunioride MM-l sõideti ühiststardist lühirada. Tihedas radadevõrgustikus oli rajameister planeerinud hajutustega tehnilised rajad. Parima tulemuse eest hoolitses Daisy Kudre, kes saavutas naisjuunioride klassis 8 koha. Võitis suusaorienteerumise ja orienteerumisjooksu üks maailma liidritest Tove Alexandersson Rootsist.

Daisy enda kommentaar võistlusele oli, et stardis oli võistluspinge kõrge, kuid rajal olles keskendusin ainult võistlustele. Vahetus konkurentsis teiste võistlejatega oli tempo oluliselt kõrgem eraldistardiga võistlustest. Kaardilugemine sujus hästi, kuid siiski mitmes rajaosas tuli sõita riskantselt vähem kaarti lugedes kõrge suusatempo tõttu. Viimasesse punkti suusatades sundisid konkurendid ka seljataha vaatama, sest vahed olid väikesed.

24.koht kuulus Eveli Kaasikule ja 29. Piret Pärnik.

Meesjuunioride klassis saavutas Mattis Jaama 18.koha, Sander Linnus 21. ja Asso Kesaväli 32.

Meeste võistlus kujunes oodatust füüsiliselt raskemaks ja võidu saavutas Erik Rost Rootsist. Even Toomas saavutas 29.koha, Tarvo Klaasimäe 37., Tiit Toomas 38. ja Priit Randman 42.koha.

Noorte Euroopa MV- l saavutas W17 vanuseklassis Maarja Maranik 13.koha, M17 vanuseklassis Tõnis Laugesaar 18. ja Rimmo Rõõm 32.koha.

Homme on kavas teatesõidud, kus Eestil on väljas juunioride ja meeste teatevõistkonnad.

Koondise treener, Raul Kudre.