Uudis

Orienteerumissprindi meistrid on Timmo Tammemäe ja Grete Gutmann

Orienteerumissprindi meistrid on Timmo Tammemäe ja Grete Gutmann

Eesti meistrid orienteerumissprindis selgusid Rapla linnamaastikul, kus rajad planeeris Rein Rooni ja korraldavaks klubiks oli OK Orvand.
Meeste 2,99 km ja 21 kontrollpunktiga rajal võitis oma esmese Eesti meistritiitli kohaliku klubi jooksja Timmo Tammemäe, võiduajaga 11.55. Järgnesid Kristo Heinmann OK Ilves 12.17 ja Jaagup Truusalu OK Võru 12.20. Naiste 2,58 km ja 21 KP-ga rajal jõudis samuti oma esimese tiitlivõiduni Grete Gutmann Rae ROK, aeg 12.17. Kahvatumad medalid võitsid Annika Rihma OK Põlva Kobras 12.30 ja Anu Akerman Värska OK Peko 12.53.
Teiste võistlusklasside tiitlivõitjateks olid Kenny Kivikas OK Ilves, Kerstin Uiboupin OK Võru, Tõnis Laugesaar Rakvere OK, Evely Kaasiku JOKA, Janek Piirisild ja Marianne Haug OK Võru, Märten Henrik Pais OK West, Kristel Sibul OK Põlva Kobras/Põlva SK, Margus Klementsov OK Kooperaator, Jana Kink OK Kape, Andrei Nikitin SRD SK, Triin Vask OK Ilves, Tenno Alamaa OK Orvand, Airi Alnek OK Võru, Maido Kaljur Harju KEK RSK, Siiri Poopuu JOKA, Udo Lüüs OK Ilves, Eha Tolm OK Orvand, Rein Kriks Rakvere OK, Anu Saue HOK, Mihkel Mälter Harju KEK RSK.