Uudis

Eesti neiud suusaorienteerumise juunoride MMi teatesõidus viiendad

Eesti neiud suusaorienteerumise juunoride MMi teatesõidus viiendad

Suusaorienteerumise juunioride MM-i teatesõidus Ukrainas Sumõs sepistasid Eesti parima tulemuse jälle naisjuuniorid, kes teatesõidus tulid riikidest 5. kohale. Võistkonda kuulusid Evely Kaasiku, Daisy Kudre ja Piret Pärnik. Koondise esindaja Raul Kudre sõnul jäid kõrgemad kohad seekord füüsilise jõu taha.

M20 vanuseklassis sai Eesti meeskond riikidest 8. koha (võistkonnas Taaniel Tooming, Kristjan Linnus, Asso Kesaväli), võitis Rootsi trio Soome ja Venemaa ees. Taas oli meie meestel ebaõnne varustusega: Taaniel Tooming murdis esimeses vahetuses suusa ning jäi seetõttu liidergrupist maha.

Euroopa MV arvestuses sõitsid hästi Eesti mehed, kes kuni viimase vahetuseni olid 5.-6. koha konkurentsis. Kahjuks tegi Even Toomas viimases vahetuses paar vale teevalikut ning see andis Läti ja Tšehhi võistkondadele võimaluse meie mehest mööduda. Eesti võistkonda kuulusid veel Priit Randman ja Tiit Toomas.

Homme on juunioride MMil ja Euroopa MVtel viimane võitluspäev, kavas on ühisstardist tavarada. Päev tõotab tulla raske, jätkuv sulailm raskendab libisemist, maastik on füüsiliselt nõudlik ning rajad väga pikad.
Otseülekanne ja tulemused: http://skio2012.sumy.org/index.htm

Maret Vaher