Uudis

Eesti orienteerumiskoondis Balti meistrivõistlustel kolmas

Eesti orienteerumiskoondis Balti meistrivõistlustel kolmas

Sigulda lähistel Ratniekis võisteldi Balti meistrivõistluste teisel päeval teatejooksudes. Eesti koondisel ei õnnestunud hoida esimesel päeval saadud teist kohta võistkondlikus arvestuses. Igas vanuseklassis oli võimalik välja panna kolm võistkonda. Naiste konkurentsis saavutas meie esimene naiskond (Kirti Rebane, Merike Vanjuk, Anu Åkerman) küll tubli teise koha, kuid meie teised naiskonnad jäid tublisti tahapoole. Meestest pidi põlvetrauma tõttu stardist loobuma esimese päeva võitja Timo Sild, võistkondade koosseisudes tuli teha muudatusi ning kolme võistkonda ei saadudki enam kokku. Parim Eesti meeskond lõpetas alles 8. kohaga ja see oli väga oluline punktide kaotus konkurentidega võrreldes.
Noortest rõõmustasid võiduga naisjuuniorid Kerstin Uiboupin, Kaisa Raudkepp ja Evely Kaasiku, teistes noorteklassides jäid teatemedalid saavutamata.
Lõplik võistkondlik arvestus kujunes järgmiseks:
1 Läti 1505 p
2 Leedu 1490 p
3 Eesti 1276 p
4 Peterburi 601 p
5 Valgevene 449 p