Uudis

Sõjaväelaste MM-teates Eesti naised neljandad ja mehed viiendad

Taanis, Aalborgis täna lõppevatel sõjaväelaste maailmameistrivõistlustel orienteerumises joosti viimase alana teatejooksud. Eesti naiskond koosseisus Kirti Rebane, Merike Vanjuk, Annika Rihma saavutas neljanda ja meeskond koosseisus Olle Kärner, Lauri Sild, Timo Sild viienda koha. Meeste tihedamas konkurentsis oli meie võistkond veel viimase etapi lõppfaasis pronksikonkurentsis, kuid ankrumehe paarikümne sekundiline viga otsustaval hetkel päädis kahe konkurendi käestlaskmisega.
Võidud noppisid Poola naised ja Šveitsi mehed.
Individuaalvõistluste tulemuste summeerimisel saadud võistkondlikus arvestuses jõudsid Eesti mehed esmakordselt nende võistluste ajaloos esikolmikusse, saades Venemaa ja Šveitsi järel kolmanda koha. Eesti naised oli Läti, Leedu ja Poola järel neljandad.

Täielikud tulemused: http://www.mwoc2012.dk/