Uudis

Tavaraja meistrid Vaher ja Sild tõid oma võistkonnad teatekullale

Tavaraja meistrid Vaher ja Sild tõid oma võistkonnad teatekullale

Koorastes selgitati täna absoluutklassi Eesti meistrid teateorienteerumises.

Stardijoonele rivistusid 21 meeskonda ja 16 naiskonda.

Meeste seas olid suurfavoriidiks Eesti Kaitsejõudude meeskond (Olle Kärner, Andreas Kraas, Timo Sild), kuid avavahetuse võitis Kenny Kivikas (OK Ilves) ja selge vahe jälitajatega tekkis Kaitsejõudude meeskonnal alles teises vahetuses. Ankrumees, eile Eesti meistiks kroonitud Timo Sild, kasvatas stardis saadud 3-minutilise edu lõpuks 12-minutiliseks. Hõbeda võttis pärast ebaõnnestunud avavahetust tugeva tõusu läbi teinud OK Võru (Jaagup Truusalu, Markus Puusepp, Lauri Sild) ning pronksi sai OK Ilves (Kenny Kivikas, Tauno Tiirats, Kristo Heinmann).

Ka naisteklassis tõi oma võistkonna ankruetapil kullale eelmise päeva Eesti meister. OK Põlva Kobras naiskonnas, mis kuulus algusest peale liidrite hulka, jooksid Liis Johanson, Mirja Virve ja tavaraja meister Maret Vaher. Tugeva lõpuga tõstis Anu Åkerman OK Peko viiendalt kohalt hõbedale (võistkonnas jooksid veel Kaisa Raudkepp ja Daisy Kudre) ning pronksi sai OK Võru naiskond (Vieda Lusa, Eleri Hirv, Kerstin Uiboupin).