Uudis

Sprindimeistrid selgusid Haapsalu piiskopilinnuses

Sprindimeistrid selgusid Haapsalu piiskopilinnuses

Tänavuse aasta Eesti meistrid orienteerumisjooksu sprindirajal selgusid Haapsalu piiskopilinnuse ja selle lähiümbruse kaardil.
Meeste 2,79 km ja 19 kontrollpunktiga rajal pani oma jooksuvõime maksma esimest hooaega meeste klassis võistlev Kenny Kivikas orienteerumisklubist Ilves, kes võitis ajaga 13.51,7 ja edestas järgnevaid enam kui poole minutiga. Järgnesid Jaagup Truusalu (OK Võru) ja Andreas Kraas (Eesti Kaitejõudude SK).
Naiste 2,53 km ja 18 KP-ga rajal võidutsesid paarikümne naise konkurentsis koondise kauaaegsed tugitalad. Võidu võttis Kirti Rebane (SK Saue Tammed) ajaga 15.08,0, kellele järgnesid Elo Saue (OK Ilves) ja Maret Vaher (OK Põlva Kobras).
Lisaks eliitklassidele selgusid samas Eesti parimad orienteerumissprindi noorte- ja seenioride klassides.