Uudis

Daisy Kudre tuli Eesti meistriks suusaorienteerumise tavarajal

Daisy Kudre tuli Eesti meistriks suusaorienteerumise tavarajal

Pühapäeval, 3. veebruaril selgitati Savernas naiste põhiklassi Eesti meister suusaorienteerumise tavarajal. Nädal varem selgusid meeste parimad Pannjärvel, kuid naiste võistlus läks seal tühistamisele.
Linnulennult 7,3 km pikkusel rajal ei jätnud eeldatav favoriit Daisy Kudre (OK Peko) konkurentidele erilisi võimalusi. Hõbeda ja pronksi teenisid vastavalt Piret Pärnik (OK Peko) ja Piibe Tammemäe (OK Orvand). Tähelepanuväärne on see, et võitja noorem õde ja ema olid üsna lähedal pronksmedali võitmisele!
Väljavõte tulemustest:
1. Daisy Kudre Peko 43.19
2. Piret Pärnik Peko 46.13
3. Piibe Tammemäe Orvand 50.35
4. Doris Kudre Peko 51.27
5. Ingrit Kala Peko 51.59