Uudis

Annika Rihma õnnestunud jooks Maailma Mängude sprindis

Annika Rihma õnnestunud jooks Maailma Mängude sprindis

Kolumbias, Calis toimuvatel nn mitteolümpiaalade olümpiamängudel, ehk World Gamesil startisid orienteerujad avaalana orienteerumissprindis. Nii meeste kui naiste arvestuses pääses eelnevate kvalifikatsioonivõistluste alusel võistlema 40 sportlast. Eestist pääses Maailma mängudele osalema vaid üks naissportlane, kelleks on Annika Rihma.
Naiste 3,85 km ja 20 KP-ga rajal võidutses Rootsi esindaja Annika Billstam ajaga 15.57. Järgnesid Anne Margrethe hausken Norrast 16.07 ja Maja Alm Taanist 16.34. Annika Rihma tegi sprindis igati õnnestunud jooksu ja lõpetas võistlluse 11.kohaga, aeg 17.18.
Meeste 4,25 km ja 20 KP-ga rajal võitis Matthias Kyburz Šveitsist ajaga 14.30. Järgnesid Andrey Khramov Venemaalt 14.42 ja Jerker Lysell Rootsist 14.46.
Homme on kavas lühiraja võistlus ja ülehomme segateade.