Uudis

Daisy Kudre suusaorienteerumise MK sarja avaetapil 20.

Daisy Kudre suusaorienteerumise MK sarja avaetapil 20.

Maailma suusaorienteerujad avasid selletalvise MK sarja Põhja- Soomes Yllasel ühisstardist lühiraja võistlusega. Eestlasi olid võistlustules viis: kolm meest ja kaks naist.
Meestest näitas head minekut eelmise aasta sprindi Euroopa meister bulgaarlane
Stanimir Belomazhev, kes võitis tänase huvitava ja erinevate hajutustega raja ajaga 42.35. Eesti mehed, kes said lumele nädalapäevad tagasi ja on siiani mahukilomeetreid kogunud, väga teravad ei olnud. Priit Randman saavutas 39., Tarvo Klaasimäe 43. ja Ilmar Udam 52. koha. Kokku oli mehi stardis 54.
Naisteklassis näitas oma ülemvõimu praegune edetabelijuht Tove Alexandersson Rootsist võites selle hooaja esimese MK etapi 37 startinud naise ees ajaga 39.08. Parima eestlasena sai 20. koha Daisy Kudre, kes liikus rajal esimese viieteistkümne seas, kuid eksimus eelviimases KP-s langetas ta mitu kohta. Evely Kaasiku tegi ühtlase ja hea sõidu ning saavutas 28. koha.
Homme on kavas paarissprindid ja Eestit esindab kaks võistkonda.

Raul Kudre
Eesti koondise treener-esindaja