Uudis

Daisy Kudre suusorienteerumise MK-etapil taas esikümnes.

Daisy Kudre suusorienteerumise MK-etapil taas esikümnes.

Norras, Hamaris jätkus suusaorienteerumise MK sari sprindidistantsiga.
Daisy Kudre tõestas täna taas, et on tõusnud maailma suusaorienteerumise paremikku, saavutades 8. koha ajaga 16.07. Võistluse võitis rootslanna Tove Alexandersson ajaga 15.16. Daisyl sujus kaardilugemine hästi, aga raja lõpuosas soomlannadega sekund sekundis sõites Daisy riske ei võtnud, mille tõttu omakorda jäi kuues koht 9 sekundi kaugusele. Evely Kaasiku saavutas 22. koha ajaga 18.04.
Meeste klassis jätkas oma võitude seeriat Andrei Lamov Venemaalt lõpetades ajaga 16.23. Priit Randman saavutas 32. koha +3.38. Ilmar Udamile 35. koht +4.13.
Samas toimuvatel Põhjamaade noorte matshil vahetas Doris Kudre eilse teise koha täna esikoha vastu. Võit tuli ajaga 15.46. Hästi sõitsid ka Silvia Luup ja Kaisa Rooba, nende kohad olid vastavalt 7. ja 8.