Uudis

Eesti Orienteerumisliit sõlmis koostöölepingu Mariine Auto AS-iga

Eesti Orienteerumisliit sõlmis koostöölepingu Mariine Auto AS-iga

Eesti Orienteerumisliit ja Subarute müüja Mariine Auto AS sõlmisid täna koostöölepingu, mille raames sai 2x rattaorienteerumise maailmameister Tõnis Erm enda käsutusse diiselmootoriga Subaru Outback neliveolise mahtuniversaali, millega on Tõnisel mugav treeningutel ja võistlusreisidel käia.

Auto andis üle Mariine Auto AS juhataja Toomas Saarelaid, kes tunnustab Tõnise kõrgeid saavutusi looduslähedasel spordialal ning on rõõmus, et Mariine Auto AS ja Subaru saavad Tõnise tegemisi toetada.

Tõnis, kelle peres kasvab ka kaks väikest last, on autoga väga rahul just mahutatavuse ja maastikuläbimisvõime, aga ka säästlike eksplutatsioonikulude tõttu.

Tõnis Erm on valitsev kahekordne maailmameister rattaorienteerumises ja seiklusspordisarja Xdream üks peakorraldajatest. Käesoleva aasta sportlike eesmärkide hulka kuuluvad hea esinemine maailmakarikavõistlustel 16.-17.05 Taanis ja 18.-20.07 Rootsis ning maailmameistritiili kaitsmine 24.-30.08 Poolas toimuval MM-il.

Arbo Rae
Eesti Orienteerumisliit
rattaorienteerumise koondise treener-esindaja