Uudis

Orienteerumise Balti meistrivõistlustel Eesti avapäeva järel teine

Orienteerumise Balti meistrivõistlustel Eesti avapäeva järel teine

Leedus, Zarasai huvitavatel maastikel jooksid orienteerujad täna Balti meistrivõistluste avapäeval tavarada. Kolme Balti riigi, Valgevene ja Peterburi traditsioonilisel maavõistlusel on lisaks naiste ja meeste põhiklasside koondistele võistlustules ka kuni -14, -16, -18 ja -20 aastased noormehed ja neiud. Kokku kümne võistlusklassi peale sai Eesti koondis avapäeval kaks võitu, kaks teist ja kaks kolmandat kohta. Võidu tõid Marianne Haug klassis N18 ja Kaarel Vesilind klassis M14, teised kohad Heino Ollin klassis M18 ja Emily Raudkepp klassis N16 ning kolmandad kohad Lauri Sild meeste põhiklassis ja Tõnis Laugesaar klassis M20.
Naiste põhiklassis oli viienda kohaga Eesti parim Liis Johanson.
Võistkondlikus arvestuses juhib avapäeva järel 1020 punktiga Leedu, Eestil on 933 ja Lätil 840 punkti, Valgevene ja Peterburi koondise punktisummad on juba tunduvalt väiksemad.
Pühapäeval võisteldakse teatejooksudes.