Uudis

Eestlased alustasid üliõpilaste MMi sprinditeate 11.kohaga.

Eestlased alustasid üliõpilaste MMi sprinditeate 11.kohaga.

Tšehhis Olomoucis algasid üliõpilaste maailmameistrivõistlused orienteerumises. Avaalaks oli uudse alana kavasolev sprinditeade segavõistkondadele, kus jooksevad 2 naist ja 2 meest. 26 riigi üliõpilaskoondise seas võitis sprinditeate Šveits (pildil Sarina Jenzer, Martin Hubmann, Julia Gross, Matthias Kyburz) ajaga 55.27. Hõbemedal kuulus Rootsi tudengitele 56.7 ja pronks korraldajamaa Tšehhile 57.14. Eesti üliõpilaskoondis koosseisus Evely Kaasiku, Ats Sõnajalg, Kerstin Uiboupin ja Lauri Tammemäe heitles esikümne koha eest, kuid ületas lõpujoone siiski 11.kohaga, aeg 61.46.
Homme jätkub üliõpilaste MM tavaraja võistlusega.
Võistluste online jälgimine korraldajate kodulehel http://wuoc2014.cz/index.html