Uudis

EOL valis Aasta Tegijaks rattaorienteerumise maailmameistrid

EOL valis Aasta Tegijaks rattaorienteerumise maailmameistrid

Nelijärvel toimunud Eesti Orienteerumisliidu üldkogul valiti traditsiooniliselt möödunud hooaja parimad. Aasta Tegija tiitliga pärjati tänavusel rattaorienteerumise MMil Poolas teatesõidus maailmameistriks tulnud meeskond koosseisus Lauri Malsroos, Margus Hallik, Tõnis Erm. Parimaks rogainivõistkonnaks valiti samuti maailmameistriks tulnud trio – Timmo Tammemäe ning vennad Silver ja Rain Eensaar, parimaks suusaorienteerujaks tunnistati Daisy Kudre ja parimaks rattaorienteerujaks Lauri Malsroos. Orienteerumisjooksus valiti parimateks naistest Evely Kaasiku ja meestest Timo Sild. Selgitati välja ka parima korraldusega võistlus, milleks osutus Põlva klubi Kobras poolt läbi viidud suusaorienteerumise juunioride ja veteranide MM-võistlus.
Eesti Orienteerumisliidu tähtsaimateks eesmärkideks lähiaastatel on kahe rahvusvahelise tiitlivõistluse edukas korraldamine – veteranide MM orienteerumisjooksus 2016.a. Tallinnas ning orienteerumisjooksu MM 2017.a. Otepääl.