Uudis

Tallinnas toimub  rahvusvaheline orienteerumisseminar

Tallinnas toimub rahvusvaheline orienteerumisseminar

7. ja 8. veebruaril korraldab Rahvusvaheline Orienteerumisföderatsioon koostöös Eesti Orienteerumisliiduga Tallinnas Pirita TOP SPA hotellis orienteerumise tiitlivõistluste korraldajatele suunatud seminari. Traditsiooniliselt peetakse kõrgetasemeline seminar riigis, kus kahe aasta pärast toimuvad orienteerumise maailmameistrivõistlused.

Seminarist võtavad osa 18 riigi 77 esindajat, mis on ka selle seminarisarja osalejate rekordiks. 2017. aastal Lõuna-Eestis toimuvate maailmameistrivõistluste ning 2016. aastal Tallinnas toimuvate veteranide maailmameistrivõistluste rohkearvulistele korraldajad moodustavad osalejaskonnast pea veerandi.

Kahe päeva jooksul toimub pea 30 loengut kolmes eri teemas: orienteerumise maailmameistrivõistlused, veteranide maailmameistrivõistlused ning infotehnoloogilised lahendused orienteerumises. Eesti on tulevaste tiitlivõistluste korraldaja ja tugeva infotehnoloogiariigina esindatud ettekannetega igas teemas.