Uudis

Algavad suusaorienteerumise maailmameistrivõistlused

Algavad suusaorienteerumise maailmameistrivõistlused

Teisipäeval algavad Norras Hamaris nädala lõpuni kestvad suusaorienteerumise maailmameistrivõistlused. Koos täiskasvanute MM-iga on kavas ka juunioride maailmameistrivõistlused ning noorte Euroopa meistrivõistlused.

Võistluspaigas Budori suusakeskuses on talve jooksul sadanud maha pea 2 meetrit lund, mis on võimaldanud lumesaanidega sisse ajada pea 90 km jagu radu suure maa-ala peale. Võistlejaid ootavad ees suurte kõrguste vahega ja hõreda metsaga/poollagedad nõlvad.

Esimese võistlusena on teisipäeval (Eesti aja järgi kell 15.00) kavas täiskasvanute sprinditeade, mille käigus kaheliikmelised segavõistkonnad sõidavad kumbki kolm korda 7-8 minutilisi (1,5-1,7 km) etappe. Startijateks on naised ning finišeerimise au jääb meestele. Eesti võistkonnas sõidavad Piret Pärnik ning Even Toomas (mõl. Värska OK Peko).

Värskeim info Eesti koondise käekäigu kohta: https://www.facebook.com/EestiOrienteerumisliit

Võistluste programm:
T, 10.02. – sprinditeade (ainult täiskasvanud)
K, 11.02. – sprint
N, 12.02. – tavarada
R, 13.02. – puhkepäev
L, 14.02. – lühirada
P, 14.02. – teatevõistlus