Uudis

Eesti koondis Balti meistrivõistlustel kolmas

Eesti koondis Balti meistrivõistlustel kolmas

Lätimaal, Tukumsis joosti pühapäeval orienteerumise Balti meistrivõistluste teatejooksud. Kolme Balti riigi, Valgevene ja Peterburi koondised võtsid üksteiselt mõõtu noorte, juunioride ja täiskasvanute klassis, võistlus toimus kolmeliikmeliste nais- ja meeskondade vahel.
Naiste põhiklassis ebaõnnestus meie esindusnaiskonna avavahetus ja kastanid pidi tulest välja tooma teine koosseis – Kirti Rebane, Eleri Hirv, Grete Gutmann. Ühtlaselt hea jooksuga kõigis vahetustes õnnestuski neil 13 naiskonna konkurentsis teenida pronksmedalid Leedu ja Läti esinduskoosseisude järel.
Meesteklassis, kus Eesti koondisest puudusid kolm tugevat koondislast, tuli meie esinduskoosseisul -Timmo Tammemäe, Sander Vaher, Kenny Kivikas leppida 15 meeskonna seas kuuenda kohaga. Võidu jätsid kahe Leedu võistkonna ees koju lätlased.
Ainsa võiduga rõõmustas Eesti koondist neidude võistkond koosseisus Kristel Kõivo, Teele Telgma, Marie-Anna Blehner. Pronksmedalid teenisid naisjuuniorid Margret Zimmermann, Triinu Rooni, Marianne Haug ning noormehed Karel-Sander Kljuzin, Andres Rõõm, Kaarel Vesilind.
Lõplik võistkondlik paremusjärjestus:
1 Leedu 1644 p
2 Läti 1484 p
3 Eesti 1187 p
4 Valgevene 626 p
5 Peterburi 565 p