Uudis

Eesti Orienteerumisliidu juhatuse esimees on Karli Lambot

Eesti Orienteerumisliidu juhatuse esimees on Karli Lambot

Eesti Orienteerumisliidu uue juhatuse esimesel koosolekul valiti juhatuse esimeheks Karli Lambot ja aseesimeheks Sixten Sild.
Samuti kinnitati juhatuse liikmete osalus erinevate EOLi toimkondade töös. Juhatuse liikmed valisid oma tegevusvaldkondadeks järgmised toimkonnad: Sander Blehner – IT ja liikumisharrastuse toimkonnad; Marek Karm – kaardi, rattaorienteerumise ja orienteerumisjooksu toimkonnad; Karli Lambot – reeglite ja rogaini toimkonnad; Eduard Pukkonen – rogaini ja IT toimkonnad; Sixten Sild – meedia ja suusaorienteerumise toimkonnad; Mait Tõnisson – liikumisharrastuse ja reeglite toimkonnad; Maret Vaher – suusaorienteerumise ja meedia toimkonnad; Vallo Vaher – noorte ja algõpetuse ning orienteerumisjooksu toimkonnad. EOLi president Meelis Mälberg ühegi toimkonna juurde otseselt ei kuulu, aga tal on õigus ja vabadus kõigi nende tegevuses kaasa lüüa.
Plaani kohaselt toimuvad toimkondade töökoosolekud 20. märtsil 2016 , kevadise üldkogu eel. EOL ootab klubide ettepanekuid ja kandidaate toimkondade liikmeteks.