Uudis

Suusaorienteerumise MK teatevõistluse võidud Rootsi ja Venemaale

Suusaorienteerumise MK teatevõistluse võidud Rootsi ja Venemaale

Suusaorienteerumise MK teatevõistluse võidud Rootsi ja Venemaale, Eesti võistkonnad ei osalenud

Saksamaal Klingenthalis sõidetud teatevõistlusel läksid võidud Rootsi meeskonnale ja Venemaa naiskonnale. Eesti võistkonnad osaleda ei saanud, kuna MK-etappidele sõitis vaid kahest nais- ja ühest meesvõistlejast koosnev koondis. Ilmar Udam osales teatevõistlusel väljaspool arvestust koos lätlaste Raivo Kivlenieksi ja Nauris Neimanisega, finišeerides teises vahetuses 7. kohal.

Nädala jooksul toimunud viiel võistluspäeval jagusid kõik võidud, nii individuaalselt kui teatevõistlustel, Rootsi ja Venemaa vahel, kusjuures võiduga meeste teatevõistlusel lõpetas rootslane Erik Rost nädala viie esikohaga viiest võimalikust. Naiste võitjavõistkonna liige Mariya Kechkina sai kaks esikohta ning teatevõistlusel teise koha saanud Rootsi naiskonnaliige Tove Alexandersson kolm esikohta.

Suusaorienteerumise tiitlivõistluste hooaeg jätkub 10.-16. veebruarinii Venemaal Tuulas toimuvate 1. üliõpilaste suusaorienteerumise maailmameistrivõistlustega ning 29. veebruarist 5. märtsini Austrias Obertilliachis toimuvate Euroopa meistrivõistlustega. Eesti meistrivõistlused sprindis ja sprinditeates toimuvad 30.-31. jaanuaril Rakveres.