Uudis

Heino Ollin ja Marianne Haug juunioride MMi lühiraja A-finaalis

Orienteerumise juunioride MM Šveitsis jätkus lühiraja eeljooksudega. Meesjuuniore oli stardis 175 ja naisi 147. Võistlejad olid loositud kolme eeljooksu ja iga eeljooksu 20 paremat pääsesid jooksma homsesse A-finaali.
Eestlastest pääsesid eeljooksudest homsesse A-finaali koondise liidrid Heino Ollin ja Marianne Haug. Heino Ollin lõpetas oma eeljooksu 16.kohaga ja Marianne Haug napsas viimasena finaali viiva 20.koha. Ülejäänud eestlased eeljooksudes õnnestunud jooksu teha ei suutnud ning A-finaali ei pääsenud. Meie sportlaste kohad eeljooksudes olid 32. Janek Piirisild, 35. Emily Raudkepp, 37. Marie Tammemäe, 40. Lauri Pähn.
Homme algavad finaaljooksud naistel kell 11.00 (Eesti aja järgi ) ja meestel kell 12.00. Online ülekanne ja GPS jägimine võistluste kodulehel.