Uudis

Medalijahi seis enne viimast võistlus

Medalijahi seis enne viimast võistlus

Medalijaht 2016 hooaeg hakkab lõppema. Möödunud nädalavahetusel peeti Kambja lähedal Kammeri kaardil tavaraja ja veteranide/noorte teatevõistlus, nädala pärast jagatakse viimane medalikomplekt Ootsipalus EMV pikal rajal. Kuldplaadi konkurentsis on kolm naisorienteerujat (Airi Alnek, Marje Viirmann ja Marianne Haug) ja kui neist keegi viimasel alal ei väärata, saab 5-ndat aastat järjest toimunud Medalijaht jälle uue võitja.

Esikolmikule järgnevad 9 medaliga neli meest, kellest vaid Kaarel Vesilinnul on veel võimalik jõuda esikolmikusse. Selle aasta põhiklassi täheks on saamas Eleri Hirv, kelle kogutud 6 medalit, neist 3 võidetud o-jooksu individuaalalal, on mittekoondislase puhul märkimisväärne tulemus.

MEDAL KULD NIMI
11 3 Airi Alnek
10 9 Marje Viirmann
10 5 Marianne Haug
9 6 Kaarel Vesilind
9 4 Rimmo Rõõm
9 2 Tiit Tali
8 7 Ragnar Rooba
8 5 Triin Vask/Jaaniste
8 3 Oliver Kütt
8 3 Emily Raudkepp
8 3 Johanna Laanoja

Edetabeli leiab viite alt

Medalijaht 2016 hooaega toetab Jaanus Reha