Uudis

Merike Vanjukile veteranide Maailma mängudel ka tavarajal hõbe

Merike Vanjukile veteranide Maailma mängudel ka tavarajal hõbe

Uus-Meremaal Aucklandis lõppesid veteranide Maailma mängude orienteerumisvõistlused tavaraja finaaljooksudega. Kahe eeljooksu tulemuste alusel oli A-finaalidesse pääsenud 11 eestlast. Finaalis tegi taas medaliväärilise jooksu Merike Vanjuk. Naiste W40 klassi 6,5 km ja 30 KP-ga raja lõpetas ta ajaga 49.33. Taas oli nobedam sprindi võitnud Jo Allison Austraaliast.
Esikümnesse jõudis Eesti veteransportlastest ka Airi Alnek, kes saavutas W50 klassis 8. koha.
Ülejäänud klassides olid eestlaste parimad tulemusteks A-finaalides järgmised: W60 klassis 19. koht Ülle Kadak, W65 21. koht Hille Tasa , M45 26. koht Margus Klementsov, W55 26. koht Reet Johanson, M50 36. koht Einar Luup, M55 44. koht Jaanus Reha, M70 54.koht Peep Koppel.
Järgmise aasta veteranide tiitlivõistlus toimub Taanis.