Uudis

Orienteerumissprindi maailmameistriteks tulid tiitlikaitsjad

Orienteerumissprindi maailmameistriteks tulid tiitlikaitsjad

Orienteerumise maailmameistrivõistluste sprindidistantsi finaal joosti Riia vanalinnas finišipaigaga raekoja platsil. Nii meeste kui ka naiste seas oli võidukas tiilikaitsja.

Naistest võttis juba neljanda sprindikulla järjest taanlanna Maja Alm, kes edestas 3,8 km pikkusel rajal hõbeda teeninud rootslannat Tove Alexanderssoni 16,8 sekundiga ja pronksi pälvinud šveitslannat Judith Wyderit 27,1 sekundiga. Alm lõi konkurente eelkõige veatu soorituse ja väga tugeva lõpuga.

Meeste seas sai 4,3 km pikkusel rajal oma kolmanda sprindikulla ja kokku juba 25. MM-medali 35-aastane šveitslane Daniel Hubmann. Hõbeda teenis noor uus-meremaalane Tim Robertson kaotusega 1,1 sekundit ja pronksi teine šveitslane Andreas Kyburz kaotusega 20,1 sekundit.

Eesti koondisest keegi finaali 45 parema sekka ei pääsenud.