Uudis

Presidendi üleskutse: klubide lipud lehvima Eesti MVtel!

Presidendi üleskutse: klubide lipud lehvima Eesti MVtel!

Head orienteerujad!

Mai on Eesti Olümpiakomitee, ühenduse Sport Kõigile, Eesti Orienteerumisliidu ning Kultuuriministeeriumi eestvedamisel kuulutatud tänavu orienteerumiskuuks.

Hooaeg on täies hoos. Eestis on toimunud sel aastal juba ligi sada RMK Eestimaa orienteerumispäevakut ning üks rahvusvaheline tiitlivõistlus – Eestile neli medalit toonud koolinoorte MM Otepääl. 18. – 19. mail toimuvad orienteerumisjooksu hooaja esimesed Eesti meistrivõistlused. Sedapuhku siis 2017. aasta MM-i maastikel Vitipalus Tartumaal.

Kutsun kogu orienteerumispere Eesti MVtel osalema. Võistluste korraldaja Värska Orienteerumisklubi Peko on teinud kõvasti tööd, et Elva ümbruse metsades selgitada välja Eesti parimad orienteerujad. Mõeldud on ka algajatele ja neile, kes ei veel ei soovi võistelda. Võistluste 2. päeval toimub samas Peko orienteerumispäevak, kus igaüks leiab endale jõukohase raja.

Mul on üleskutse kõigi meistrivõistlustel osalevate klubide esindajatele:võtke kaasa oma klubide lipud ja tooge need enne võistlust korraldajate kätte. Need pannakse ülesse finišialasse. Mida säravamad, suuremad ja kõrgemad lipud, seda uhkem ja ilusam!

Sellest võiks saadagi traditsioon, et Eesti MVte finišikoridori kaunistavad kõikide Eesti orienteerumisklubide lipud.

Kohtumiseni 18. – 19. mail Vitipalus!

Meelis Mälberg
Eesti Orienteerumisliidu president