Uudis

Daisy Kudre ja Mattis Jaama jätkasid hooaega hea hooga

Daisy Kudre ja Mattis Jaama jätkasid hooaega hea hooga

Talve esimestel suusaorienteerumise maailma edetabeli võistluste saavutas lühirajaga. Daisy Kudre tõestas veel kord oma head vormi 3. kohaga, Mattis Jaama oli meeste arvestuses 6.
Hooaja avavõistlused jätkusid 8. detsembril Lapimaal Sodankylas lühiraja võistlusega. Taas näitas head minekut Daisy Kudre, kes haaras raja alguses juhtohjad ja oli pikalt esikoha konkurentsis, kuid paari orienteerumisvea tõttu tuli lõpuks tihedas konkurentsis kolmas koht, kaotust võitjale 1:25. Võitis soomlanna Marjut Turunen ajaga 46:55. Daisy õde Doris Kudre saavutas 7. koha.
Hooaja alguses on heas hoos ka Eesti meestekoondise liider Mattis Jaama, kes sai lühirajal 6.koha, kaotus võitjale 3:06. Võitis Tomas Kotro ajaga 48:33. Head sõitu tegi ka Kevin Hallop, kes saavutas tihedas konkurentsis 12. koha.
Samas Ensilumen Rasti võistlustel võistelnud Eesti noororienteerujad näitasid samuti häid tulemusi: Olle Ilmar Jaama võitis M17 vanuseklassis kahe päeva kokkuvõttes, M15 klassis saavutas Timo Kudre 3. koha, talle järgnesid poodiumil Nansen Palo ja Chris Marcus Krahv, M20 klassis sai Kaarel Vesilind 6. koha, N20 klassis oli Mari Linnus 7.