Uudis

Euroopa MV Eestis lükatakse edasi, uus toimumisaeg on hetkel lahtine

Seoses koroonaviiruse levikuga on sattunud väga keerulisse olukorda ka Euroopa MV 2020 korraldusmeeskond. EOLi juhatus koos EM2020 peakorraldaja Jaan Tarmakuga arutas tekkinud olukorda eelmisel esmaspäeval 23. märtsil toimunud juhatuse Skype koosolekul ning eile õhtul saatsime IOFile ettepaneku lükata EM edasi järgmisele aastale.

Kuna kõigi 2020. aastal plaanitud rahvusvaheliste tiitlivõistluste toimumised ja nendeks ettevalmistumine on terves maailmas suure löögi all, siis tegeleb IOF praegu pingeliselt lähiaastate tiitlivõistluste kalendri kohendamisega, muuhulgas 2020. aastal ärajäävatele võistlustele uue toimumisaja leidmisega.

Looetavasti saame koduse EMi uue toimumisaja teatada õige pea.
Paralleelselt EM2020ga plaanitud korraldada Tallinna Orienteerumisnädala eelregistreerimine on korraldajate sõnul hetkel peatatud ning lõplik otsus TOWi korraldamise (aja ja täpse programmi) kohta langetatakse pärast vabariigis kehtestatud eriolukorra lõppu.