Uudis

Juunioride MMi lühiraja finaalis Allmann, Laanoja ja Kõrvel
Hando Allmann EMV sprindirajal_foto Iiv Aavik

Juunioride MMi lühiraja finaalis Allmann, Laanoja ja Kõrvel

Tänaselt Juunioride MMi lühiraja kvalifikatsioonivõistluselt pääses homsesse A-finaali meie kaheksast noorest kolm:
Hando Allmann 2.eeljooksust 9.aeg, kaotus võitjale +1:01
Johanna Laanoja 3.eeljooksust 15.aeg, kaotus võitjale +4:03
Lorely Kõrvel 1.eeljooksust 19.aeg, kaotus võitjale +4:45
Ülejäänud viiel oli samuti võimalusi, kuid tihedas konkurentsis punktide läheduses tehtud mitmed vead langetasid nad homsetesse B-finaalidesse. Nendeski on tihe konkurents, nii et hea võistluse saavad homme kõik!
Koondise treener Elo Saue: “Igast eeljooksust pääses A-finaali 20 võistlejat. Noormeeste eeljooksudest olid 20.ndate kaotused võitjale 3:05-4:01 vahel, mis näitab, et liigseid paunasid ja konkse ei andestatud. Kaart paistab kivisem, kui maastik tegelikult oli. Rada tervikuna oli tehniliselt veidi lihtsam kui arvasime, samuti oli tihnikutes jooksmist vähem. Rohelised alad olid paremini läbitavad kui kartsime. Samas olid tihedamas metsas asuvatesse punktidesse keeruline tulla, kuna nähtavus oli halb ja suunavead olid kerged tekkima.”