Uudis

OK TONi noore orienteeruja stipendiumi pälvisid Kaarel Vesilind, Brigitte Panker ja Doris Kudre

OK TONi noore orienteeruja stipendiumi pälvisid Kaarel Vesilind, Brigitte Panker ja Doris Kudre

OK TON kuulutas 2021. aasta lõpul välja noortele orienteerujatele stipendiumikonkursi, mille toetussummade kogumisele said kaasa aidata kõik orienteerujad, kes osalesid OK TONi korraldatud Sisesuuna võistlustel.
Stipendiumikonkursil osales kokku 11 noorsportlast. Korraldajad tunnistasid, et kedagi neist 11st eelistada või  – veelgi raskem  jätta toetamata, oli väga keeruline. Stipendiumi andmisel hinnati eelkõige sportlaste seatud eesmärke toetuse kasutamisel. Hindamiskomisjon pani hinded neljas kategoorias ja võimalik maksimaalne punktisumma oli 120. Kõige rohkem punkte sai Kaarel Vesilind, kes kogus 96 punkti. Teist ja kolmandat kohta jäid 94 punktiga jagama Brigitte Panker ja Doris Kudre.
Toetused otsustati jagada
gi nende kolme vahel: Kaarel Vesilind 1500 eurot, Brigitte Panker ja Doris Kudre, mõlemad 500 eurot.

Stipendiumikonkursi korraldajad tänavad kõiki toetajaid, kes andsid oma panuse stipendiumisumma suurenemisse. Samuti pälvivad kiidusõnu orienteerumisklubi TONi liikmed ja juhtkond, Raivo Laanemets, Silvar Savolainen, Triina-Britt Preden ja Mati Poom ja kõik Sisesuuna võistlusi korraldada aidanud toetajad, klubid, vabatahtlikud ja osalejad.

Suur tänu ettevõtmise juhile ja Sisesuuna sarja peakorraldaja Maari Idnurmele.