Uudis

Rattaorienteerumise noorte EM-sprindis eestlaste parim Renno Merenäkk – 6. koht!

Rattaorienteerumise noorte EM-sprindis eestlaste parim Renno Merenäkk – 6. koht!

Leedus Ignalinas rattaorienteerumise noorte ja juunioride Euroopa meistrivõistlustel sõideti neljapäeval teise alana sprindi-distants.
Renno Merenäkk saavutades noormeeste seas suurepärase sõiduga kõrge 6. koha ja kutse autasustamistseremooniale.
Seejuures oli mulluse noorte o-jooksu EM-i teatemedalist olnud eile veel kergelt haige, kuid täna asetus kõik õigele kohale ning vaatamata pisivigadele ja kergele nõrkusele suutis ta end hästi kokku võtta ja teha oma lemmikalal – sprindis väga hea soorituse.
Lühirajal suurepärase üllatuse pakkunud ja oma rattaorienteerumise tiitlivõistluste debüüdil kohe pronksmedali võitnud Timo Kudre sprindidistantsil oma edu korrata ei suutnud ja lõpetas finišiprotokollis 11. kohaga.
Tänavuse suusaorienteerumise noorte EM-i individuaalne hõbemedalivõitja Chris Marcus Krahv kaotas Timole vaid 1 sekundiga ning parandas lühirajaga võrreldes oma kohta lausa 13 koha võrra, lõpetades 12.-ndana.
Meesjuunioride seas tabas sprindis ebaõnn eile lühiraja kõrge 7. kohaga lõpetanud Mihkel Mahlat, kes oli ka täna tegemas väga head sooritust ja püsis pikalt esikuuiku konkurentsis. Keti purunemine vaid kilomeeter enne finišit ei lubanud täna kahjuks siiski enamat 18. kohast.
Oma elu esimesel tiitlivõistlusel osalev Raul Viitmaa, kellel on võimeid kindlasti enamaks, oli meesjuunioridest täna eestlaste parim 15. kohaga.
Tulemused: https://eventor.orienteering.org/Events/ResultList?eventId=7463&groupBy=EventClass