Uudis

Eesti noormehed võitsid ratta-o EM-i teatesõidus pronksi!

Eesti noormehed võitsid ratta-o EM-i teatesõidus pronksi!

EESTI NOORMEHED VÕITSID RATTA-O EUROOPA MV TEATESÕIDUS PRONKSMEDALID!
Täna Leedus Ignalinas lõppenud tänavuste EM-võistluste viimase alana oli Leedu talispordikeskuses kavas teatesõidud.
Meie noormeeste võistkonnas  (Timo Kudre – Chris Marcus Krahv – Renno Merenäkk) tegid kõik oma vahetuses väga head sõidud ning Prantsusmaa ja Soome järel finišeeriti pronksmedali-võitjatena Leedu, Hispaania, Saksamaa ja Läti ees!
Meie noormeeste üheks edu pandiks oli kindlasti asjaolu, et kõik nad olid varasemalt juba oma põhialadel võitnud medaleid noorte Euroopa meistrivõistlustelt – nii suusaorienteerumises (Timo ja Chris Marcus) kui orienteerumisjooksus (Renno ja Chris Marcus) ning juba kogenud ja hea võistlusnärviga noorsportlased.
Chris Marcus Krahv tegi tänase medalivõiduga ka Eesti orienteerumise ajalugu, olles nüüd esimene, kes võitnud kõigis kolmes orienteerumis-distsipliinis (suusa-o, ratta-o, o-jooks) tiitlivõistluste medali – seejuures kõikidel aladel just noorte EM-i teatepronksi! Ja Lisaks ühe talvise individuaalse EM hõbeda.
Tulemused: https://eventor.orienteering.org/Events/ResultList?eventId=7465&groupBy=EventClass
Margus Hallik
Eesti rattaorienteerumis koondise treener-esindaja
(Fotodelt puudub I vahetuse sõitja Timo Kudre, kes oli juba teel lennujaama)