Uudis

62. Jüriööjooksu võitis OK Ilves

62. Jüriööjooksu võitis OK Ilves

Narvas peetud 62. Jüriööjooksu võitis OK Ilvese viisik koosseisus Emil Eensaar, Hannula-Katrin Pandis, Kaarel Hendrik Zernant, Eveli Saue ja Kenny Kivikas ajaga 2.55.57.
Esimesed neli vahetust juhtis võistlust SK Saue Tammede esindus, kus vahetuse võitja särgid said Martin Vilismäe, Liise Lillelaid, Lauri Malsroos ja Teele Tšoba. Tammede ankrumees Kiur Erik Eensaar sai rajale küll minutilise eduga konkurentide ees, kuid siiski oli taganttulijate hoog niipalju tugevam, et Saue Tammed pidid seekord leppima pronksiga OK Ilvese ja Värska OK Peko järel.

Noortest võitis Tartu Katoliku SK koosseisus Pärtel Külvik, Mareli Vaher, Chris Marcus Krahv, Harriet Koppel ja Otto Pluum ning veteranidest SK Saue Tammede võistkond koosseisus Tõnu Lillelaid, Maris Terno, Lauri Beilmann, Marge Sargma ja Tarmo Maiste.

Rahulikus Narva vanalinnas ja maalilises Joaorus kulgenud rajad planeeris Margus Klementsov, võistlused korraldas OK Kooperaator Maimu Tornbergi juhtimisel. EOLi nõustajana tegutses Kuno Rooba. Tulemused: http://media.voog.com/0000/0040/4606/files/day_1.htm

Järgmise aasta Jüriööjooksu korraldustaotluste tähtaeg on 05. mail.