Uudis

Team Estoniasse 2024 kandideerimine kuni 16. oktoobrini

Team Estoniasse 2024 kandideerimine kuni 16. oktoobrini

EOK on avanud oma sporditoetuste keskkonnas 2024. aasta saavutusspordi/Team Estonia (TE) toetuse taotlemise. Taotlus tuleb alaliidu poolt esitada hiljemalt 31. oktoobril. Alaliidu taotluses on vaja esitada nii TE sportlaste ja võistkondade eelarve kui ka ettevalmistuse ja võistluste kava 2024.

Selleks, et vajaminevad andmed õigeaegselt kokku koguda ja esitada, palun kõigil sportlastel, kes soovivad TEsse kandideerida, anda sellest teada hiljemalt 16. oktoobril aadressil eol@orienteerumine.ee

EOK poolt on nõuded Team Estonia toetuse taotlusele järgmised:
1. Kuna tegemist on toetusega, mis tagab sportlasele Team Estonia liikmelisuse, palun taotleda toetust üksnes sportlastele (koondises olevatele sportlastele), kes tegelevad spordiga vastava ala tipptasemel või sellele väga lähedal;
2. Võimalusel panna taotlemisel sportlased kokku koondiseks, kui on palju sportlasi ning kedagi eraldi keeruline välja tuua;
3. Vastavalt Kultuuriministri määrusele on saavutusspordi toetuse piirmäär sportlase kohta 15 000 eurot kalendriaastas.