Uudis

10 000 krooni leidis omaniku!

Jaanus Reha poolt välja pandud suure auhinna maksimumi (10 000 krooni) võitis möödunud laupäeval EMV pika raja meister Olle Kärner. Selleks tuli võita 2002.a. hooajal EMV kuldmedal lühi-, tava- ja pikal rajal, millele said pretendeerida HD21 klassides võistlejad. Palju ei puudunud kui jackpot oleks läinud jagamisele – naistest oli Anu Annusel enne pikka rada samuti 2 vajalikku kulda taskus, kuid viimasel võistlusel pidi Anu alla vanduma Kirti Rebasele ja seega pool jackpotist (5000 krooni) jäi 52 sekundi kaugusele. Seevastu oli Olle võidusumma jälle suurem. Võidetud rahaga on Ollel võimalik katta eelolevate treeninglaagrite ja võistluste kulusid ning veidi kindlamini vastu minna järgmisele MM-hooajale. O-jooksu MM toimub 3.-9.augustil 2003.a. Ðveitsis.