Uudis

Öised meistrid on Eensaar ja Vanjuk

Eesti meistrivõistlustel anti ühel ööpäeval välja kaks komplekti meistrimedaleid. Laupäeva päeval selgusid Palmse mõisa pargis sprindimeistrid, pimeduse saabudes hakati Altja-Oandu männimetsades ja kunagises loodusreservaadis võistlema öises orienteerumisjooksus. Esmakordselt orienteerujate kasutada olnud maastikul läks metsa ligi 200 orienteerumissõpra. Kõik kaunist suveöösumedusest Altja kõrtsiõuel asunud finiðisse jõudnud olid saavutanud väikse võidu enese ja Jaan Olveti planeeritud vaheldusrikaste radade üle.

Parimad pärjati medalite ning au ja kuulsusega: meeste seas tuli Eesti meistriks Rain Eensaar (OK Kobras), järgnesid Marek Nõmm (Saue Tammed) ja Sander Vaher (OK Kobras). Naistest saavutas kõrgeima autasu Merike Vanjuk (OK Kape), hõbemedaliga võis koduteed alustada Liis Johanson (OK Kobras) ning meistripronksi pälvis Marje Venelaine (Saue Tammed).