Uudis

Teatekullad said EKJ SK ja Saue Tammed

Pühapäeval, 3. juunil selgusid Järvamaal Mägede külas Eesti meistrid teateorienteerumises. Meeste põhiklassi kõige kirkamad medalid kuulusid Kaitsejõudude Spordiklubi (EKJ SK) võistkonnale, kes jooksis koosseisus Marek Nõmm, Andreas Kraas ja Olle Kärner. Teise koha saavutas OK Võru ja kolmandaks tuli mullune võitja Saue Tammed. Kuni viimase vahetuseni oli meistritiitli saatus lahtine. Vaid paarikümmne sekundi suurune kaotus lahutas Võru võistkonda enne viimast etappi EKJ-i võistkonast, kuid eile pronksi võtnud Markus Puusepp ei suutnud vastu astuda EKJ ankrumehele Olle Kärnerile. “Eesmärk oli kohe alguses, et minu selja nägemine ei tooks Võru võistkonda ligemale. Alustasin teadlikult kiiremini ja see tõi edu, õnnestus joosta kogu rada üksinda” sõnas võistlusjärgses kommentaaris sellel laupäeval kuuendat korda lühiraja meistriks kroonitud Kärner.