Uudis

Timo Sild juunioride MM-il taas 11.

Austraalias toimuvatel juunioride MM-võistlustel jääb eestlaste parimaks individuaalkohaks 11. Just sellise tulemusega lõpetas Timo Sild esmaspäeval tavarajal ja 11. koha pälvis Võrumaa noormees ka neljapäevasel lühirajal. Mullu lõpetas Sild MM-võistluste lühirajal üheksanda kohaga ja kuulus kuldmedali saanud Eesti teatevõistkonda.

Kvalifikatsioonis omas grupis parimat aega näidanud Sild jäi 4,5 km rajal juba esimese 10 minutiga liidritest maha pooleteise minutiga ja enam kaotatut tagasi võita ei õnnestunud. Ühe kooliaasta Austraalias veetnud Sild kaotas lõpuks käimasolevalt MM-ilt juba teise kuldmedali saanud norralasele Olav Lundanesele 2.43. Kahvatumad medalid kuulusid rootslasele Petter Erikssonile ja ðveitslasele Martin Hubmannile. Medalist jäi parimat eestlast lahutama kaks minutit.