Uudis

Tðehhimaal algasid rattaorienteerumise MM-võistl

Eile algasid Tðehhimaal Nove Mesto murdmasuusakeskuses viiendad maailmameistrivõistlused rattaorienteerumises. Esimese alana oli esmakordselt MM-i kavas sprint, kus maailmameistriteks krooniti meestest Torbjoern Gasbjerg (Taani) ajaga 15.05 ja naistest Ksenia Tðernõh (Venemaa) ajaga 13.51.

Põnevasse võistlusesse astusid kõrgete eesmärkidega enne võistlust IOF edetabelis 2. ja 3. kohta hoidnud Margus Hallik ja Tõnis Erm, kuid kahjuks nende sõidud kõige paremini ei õnnestunud ja nii oli tasuks vaid Ermile 12. koht kaotusega liidrile 1.00 ja Hallikule 17. koht kaotusega 1.21. Eesti meestest sai tulemuse ka veel Rene Ottesson, kes tuli 31. kohale ajaga 17.19, Lauri Malsroos katkestas kummi purunemise tõttu. Eesti naistest oli parem Maret Vaher, kes saavutas 21. koha ajaga 16.14, Ingrit Kala oli 32. kohal ajaga 17.09.