Uudis

Eesti meeskond sai RO MM-il 7. koha

Nove Mestos toimuval rattaorienteerumise MM-il olid tänastel teatesõitudel eestlaste ootused kõrged – senised nõrgad kohad individuaaldistantsidel ei andnud siiski põhjust mitte oodata teates kõrget kohta. Avavahetuse Rene Ottesson jäi peagrupist kiiresti maha ja sõitis oma variante, tegi samuti paar lisakaart ja andis teatevahetuse üle 11. kohaga, kahest juhtima läinud Soome võistkonnast 3.31 hiljem. Teise vahetuses Margus Hallik ei teinud keerulisel 28 kontrollpunktiga kiirel orienteerumisrajal samuti säravamat sõitu, kuid siiski tõstis võistkonna 8. kohale. Viimases vahetuses rajale saanud Tõnis Erm tegi peaaegu perfektse soorituse, kaotades oma etapil vaid kokkuvõttes kullale tulnud prantslaste Jeremie Gillmannile 15 sekundit ja sai sellega päeva teise tulemuse.