Uudis

Eestlastel läks tavarajal hästi

Orienteerumise MM-võistlustel Kiievis oli pühapäeval kavas tavaraja valikvõistlus. Eesti meestel läks paremini kui päev varem sprindis, kus finaali ei pääsenud keegi. Nüüd saavad neljapäeval, 23. augustil peetavas medalijooksus osaleda kõik kolm rajal käinud eestlast.

Taas võisteldi kolmes grupis, finaali pääses iga jooksu 15 paremat. A-grupis oli Andreas Kraas ajaga 1:08.12 just see viimane, kes valitute sekka mahtus. Jooksu võitis ðveitslane Marc Lauenstein 57.40-ga. B-grupis oli eestlastest mulluse MM-i viies Olle Kärner ning temalgi sai esimene ülesanne edukalt täidetud – aeg 1:00.32 andis 12. koha. Võidumees ðveitslane Matthias Merz kulutas metsas aega 54.36. Kärneri kohta C-grupis osalenud Erkki Aadli – aeg 1:03.53 oli 38 mehe konkurentsis väärt 12. kohta. Selle grupi kiireim oli prantslane Philippe Adamski 57.28-ga.