Uudis

Balti MV algas teatejooksudega

Balti MV Vilniuses algasid seekord ebatraditsiooniliselt teatejooksudega. Eestlased pääsesid poodiumile kõigis võistlusklassides. Poodiumi kõrgeimal astmel oli au seista siiski vaid M16 klassi poistel, kes võtsid võidu koosseisus Aleksander Shved, Rene Post ja Sergei Rjabõshkin. Põhiklassidest kuulus meie naiskonnale Annika Rihma, Kirti Rebane ja Merike Vanjuk II koht leedulannade järel. Meeskond Sander Vaher, Erkki Aadli ja Olle Kärner pidi seekord rahulduma III kohaga lätlaste ja leedulaste järel. Meesjuunioride võit kuulus lätlastele, ent kaks järgmist poodiumiastet olid eestlaste päralt. Meie esindusmeeskond Kristo Heinmann, Lauri Sild ja Lauri Tammemäe saavutas II koha ja napi kahe sekundiga jäi kolmandaks Eesti II meeskond Jaagup Truusalu, Henrik Berg ja Kenny Kivikas. Naisjuunioride heitluses saavutasid Eva-Maria Ehala, Eleri Hirv ja Piibe Tammemäe II koha. N16 klassi tüdrukute Kerstin Uiboupini, Kaisa Raudkeppi ja Daisy Kudre saagiks oli seekord kolmas koht.