Uudis

Eesti meeskond võitis hõbemedalid

Eesti meeskond võitis hõbemedalid

Tudengite maailmameistrivõistlused lõppesid teatejooksudega. Meeste teatejooksus heitles medalite eest ka Eesti meeskond. Avavahetust jooksis Lauri Tammemäe, kes andis teate üle juhtgrupis neljandana. Lühiraja tudengite maailmameister Sander Vaher tõstis meeskonna liidrikohale. Kolmandas vahetuses hoidis Peeter Pihl võistkonda kolmandal positsioonil, ent kõik võimalused olid veel avatud. Ankrumees Markus Puusepp tõusis pressipunktis liidriks, ent väike vääratus viimase KP võtmisel võimaldas rootslastel kuldmedal endale näpsata ja meie saagiks jäi hõbedane auhinnapositsioon. Üllatuspronksi viivad koju ungarlased.  Naiste teatejooksus olid kuldmedalikursil leedulannad, ent viimases vahetuse suutis nende maailmameistrivõistluste kahekordne võitja Bodil Holmström soomlannad kullavõidule tüürida. Hõbedase medali võitsid tšehhid ja pronks läks Leedule.