Uudis

8.Rogaini MM Karulas

8.Rogaini maailmameistrivõistlused toimusid Karulas. Osales 20 riigist enam kui 700 sportlast. maailmameistriteks krooniti meestest Evgeniy Dombrovskiy ja Pavel Shestakov Venemaa 304 punkti, segavõistkonnad Irina Safronova ja Pavel Sysoev Venemaa 280 p., naistest Alida Abola ja Baiba Ozola Läti 251p. Eestlased absoluutarvestuses medalivõiduni ei jõudnus, ent juunioride ja veteranide vanuseklassides jätkus medalirõõmus meilegi. Kuldmedalid võitsid meesveteranidest Aleksander Pritsik ja Jaak Väärsi 269p., veteranide segavõistkondadest Marje Viirmann, Mati Preitof, Eduard Pukkone 256p., mehed supeveteranid Arvo Kivikas ja Johannes Tasa 217p., meesjuunioridest Priit Randman, Ain Roosimägi ja Tõnis Tulp 205p. Hõbemedaliga pärjati naisveteranid Kersti Ehala ja Jana Kink 237p., juunioride segavõistkond Kadi-Liis Minn ja Erki Pellja 138p. Pronksmedalivõitjad on meesveteranid Mairolt Kakko ja Priit Överus 252p., veteranide segavõistkond Pilvi-Heli Vettik ja Andres Minn 239p., superveteranide segavõistkond Liivi Parik ja Anti Parik 159p ning naised superveteranid Liis Lille ja Kersti Mardiste 132p.