Uudis

Heitlus lätlastega Balti meistrivõistlustel

Balti meistrivõistlused toimusid tänavu Lätimaal. Eesti võistkond andis korraldajatele korraliku lahingu heitluses võistkonnavõidule, ent pidi siiski napilt lõunanaabrite koduseinte tugevust tunnistama.


Tavarajal kogunes meile medalivõite üksteist. Naistest võitis Liis Johanson hõbemedali ja meestest Markus Puusepp pronksi. Baltimaade meistritiitli võitsid Lauri Sild M20 klassis ja Sigrid Ruul N18 klassis. Medalivõiduni jõudsid Kristo Heinmann M20 hõbe, Piibe Tammemäe N20 pronks, Tauno Tiirats ja Raido Mitt M18 hõbe ja pronks, Kaisa Raudkepp N16 pronks, Björn Panker M16 pronks ja Triinu Rooni N14 hõbe.


Teatepäeval olid eestlased edukad. Naiste teatejooksus saavutati kaksikvõit. Võitis Eesti II naiskond (Grete Gutmann, Maret Vaher, Annika Rihma) Eesti I naiskonna ees (Kirti Rebane, Merike Vanjuk, Liis Johanson). Meeste teatejooksu võidu vormistas Sander Vaher lõpuheitluses lätlastega. Võistkonnas veel Olle Kärner ja Markus Puusepp. Pronksmedalid Eesti II meskonnale(Peeter Pihl, Erkki Aadli, Andreas Kraas). Meesjuunioridest võidutses Eesti I meeskond (Kristo Heinmann, Lauri Sild, Henrik Berg). Pronks Eesti II-le (Raido Mitt, Tauno Tiirats, Kenny Kivikas). Naisjuunioride medalid jagati samuti lõpuheitluses, kus Eesti jäeti pronksile. Jooksid Hannula-Katrin Pandis, Sigrid Ruul, Piibe Tammemäe. Tüdrukute N16 klassis Eestile pronks (Kaisa Raudkepp, Daisy Kudre, Triinu Rooni)