Uudis

Ratta-O tiitlivõistlused algasid sprindiga

Taanis Hillerodis algasid sprindidistantsidega rattaorienteerumise Euroopa Meistrivõistlused.  Meistritiitli võitnute osas üllatusi polnud – meestest võitis Ruslan Gritsan Venemaalt ja naistest Michela Gigon Austriast. Eestlastel võistlused kõige paremini ei alanud – eelmise aasta EM-i kahekordne hõbemedalimees Tõnis Erm pidi tehniliste viperuste tõttu leppima vaid 21. kohaga, Lauri Malsroos oli 45. ja Margus Hallik 52. Naistest sõitis Maret Vaher välja 19.-nda koha
Juunioride maailmameistriteks tulid noormeestest Frantisek Bog?r Tšehhist ja neiudest Svetlana Poverina Venemaalt. Meie parim oli veel noorteklassi kuuluv Taaniel Tooming 18-nda kohaga, Marek Karm oli 37. ja Priit Randman 43.
Kolmapäeval jätkuvad võistlused lühirajaga, neljapäeval on kavas pika raja võistlus ja laupäeval teatesõidud.