Uudis

Juunioride MM lõppes teatejooksudega

Juunioride maailmameistrivõistluste viimase alana oli Itaalias kavas teatevõistlus. Meesjuunioride võistluses oli Eesti esindatud kahe meeskonnaga. Teatejooksu võitis Rootsi I meeskond koosseisus Olle Boström, Albin Ridefelt, Gustav Bergman ajaga 2:08.51. Järgnesid Šveits I 2:09.34 ja Taani I 2:12.03. Eesti meeskonnad esikümne konkurentsi sekkuda ei suutnud, ent pidasid maha omavahelise tulise heitluse. Peale jäi 14.kohaga lõpetanud Eesti I meeskond(Kristo Heinmann, Lauri Sild, Henrik Berg), lõpetades ajaga 2:20.49. Eesti II meeskonna (Raido Mitt, Tauno Tiirats, Kenny Kivikas) saagiks jäi 15.koht ajaga 2:21.19.
Naistest võidutses Šveitsi I naiskond koosseisus Fiona Kirk, Sophie Tritschler, Julia Gross, kes lõpetasid ajaga 1:44.42. Hõbe kuulus Norra I naiskonnale ja pronks Taani I naiskonnale. Eesti/Horvaatia segateam Piibe Tammemäe, Hannula-Katrin Pandis, Barbara Petranovic lõpetas 26.kohaga, aeg 2:18.12