Uudis

Tõnu, palju õnne!

SK Saue Tammed ja EOL soovivad palju õnne 70. juubeli puhul hr. Tõnu Raidile!

Hr. Raid on spordiklubi Saue Tammed asutajaliige ning tema juhendamisel on treeninud mitmed orienteerujad Sauel ning mujal Eestis, tema õpilased on saavutanud kõige kõrgemaid kohti rahvusvahelistel võistlustel üle ilma. Tõnul on märkimisväärne roll orienteerumise edendamisel Eestis ning oleme tänulikud, et ta on palju aega pühendanud Saue orienteerujatele. Samuti on Tõnu andnud panuse orienteerumise maailma ajalukku, korraldades 1972. a sügisel esimesed orienteerumissprindi võistlused maailmas.

Orienteerudes on Tõnu saavutanud mitmeid võite Eestis ning väljaspool. Tõnul on üle 10 erivärvi medali orienteerumise Eesti meistrivõitlustelt, ta jooksis aastal 1965 võidukas Eesti teatemeeskonnas üleliidulistel võistlustel.

Veel kord palju õnne sünnipäevaks!

SK Saue Tammed ja Eesti Orienteerumisliit