Uudis

Suusaorienteerumise MK jätkus sprindipäevaga

Suusaorienteerumise MK-etapil Peterburis oli kavas sprindi päev. Ennelõunal starditi individuaalsel sprindirajal ja pealelõunal sprindi paaristeates.
Meeste 2,9/3,8km ja 10 KP-ga rajal tõi võidu korraldajatele Kiril Vasilov ajaga 13.03,0. Järgnesid Peter Arnesson Rootsist 13.14,2 ja teienegi venelane Vadim Tolstopyatov 1.23,2. Eestlastest lõpetas 36.kohaga Tarvo Klaasimäe 15.12,0. Priit Randmani tulemus tühistati.
Naiste esikolmikusse mahtusid Olga Novikova Kasahhist, Alena Chukareva Venemaalt ja Josefine Engström Rootsist.
Pealelõunal sõidetud paarissprindis kuulus meestest võit taas Venemaale (A.Lamov, E.Khrennikov) 39.41. Järgnesid Soome (O-M.Taivainen, S.Tunis) 39.49 ja Rootsi (P.Arnesson, E.Rost) 39.54. Eesti meeskond (T.Klaasimäe, P.Randman) saavutas 17.koha ajaga 46.12.
Naistest võtsid kaksikvõidu Rootsi võistkonnad. Võitis Rootsi I (J.Engström, M.Söderlund) 38.13, edestades 1 sekundiga Rootsi 2 võistkonda (A.Zetterberg, K.Rickardsson). Sama tasavägine oli mõned sekundid kaugemal heitlus kolmandale kohale, kus Soome (M.Joensuu, L.Anttila) lõpetas ajaga 38.22 ja edestas Venemaad samuti 1 sekundiga.
Homme on kavas Ski-O-Athloni näidisvõistlus ja esmaspäeval tavarada.